Na šesnaestom kilometru od Bara prema Ulcinju, na kaskadno uređenoj lokaciji uz samo more nalazi se turistički kompleks Rocky Beach.

Izgrađen arhitektonski u potpunoj simbiozi sa okruženjem uz bogat asortiman ponude Rocky Beach već peto ljeto privlači pažnju domaćih i stranih, ne samo turista već i medija. Kupače, od šanka za kojim se mogu poslužiti najraznovrsnijim asortimanom bezalkoholnih i alkoholnih pića i napitaka, do ulaska u more, dijeli svega nekoliko koraka. Osim klasičnih ugostiteljskih sadržaja Rocky Beach posjetiocima, koji ovdje u punom komforu mogu provesti cijeli dan, nudi bazen za djecu,te bazen za odrasle, oko kojih je postavljeno trista ležaljki.

Oni koji više vole uživanje u moru, treba samo da se spuste dva koraka niz stepenice koje sa terasa sa bazenom vode ravno na plažu.Od Julske i Avgustoske vreline, spas se može promaći na tri terase natkrivene tendom, ljubitelji bakarnog tene dovoljno sunca mogu pronaći na druge tri terase sa ležaljkama, na kojima su, za svaki slučaj postavljeni veliki suncobrani.Da se ne zaboravi, najniža terasa ja na samo metar iznad mora, a opremljena je potpunim rekvizitima – lažaljkama, toboganima i tuševima.

Put do osvježenja vodi do dva šanka, dužine sedam i tri metra, a ukupan kapacitet objekta je čak hiljadu posjetilaca, što ga čini najvećim kupalištem te vrste na barskoj rivijeri a i šire.

Ono što goste, pored uživanja na bazenu i caffe baru, natjera da ostanu u ovom lokalu tokom čitavog dana jeste iviše nego odličan restoran sa oko 200 mjesta u kojem ćete biti posluženi sa kompletnim menijem morkih plodova, jela sa roštilja kao i raznih poslastica i drugih kulinarskih užitaka.

Poseban kvalitet Rocky Beacha je veliki parking sa 200 mjesta, neuporedivo više od ostalih plaža tog dijela crnogorske rivijere.Zato ne čudi što je to omiljena destinacija motorizovanih ljubitelja potpunog provoda na moru čaki i iz udaljenih dijelova naše obale.Do parkinga se dolazi prilaznim putem sa Jadranske magistrale iz smjera Bara koji vodi pravo na objekat Rocky Beach.

Pored ugostiteljskih usluga tokom ćitave sezone, u lokalu se gostima omogućava korišćenje raznih sportskih i zabavnih rekvizita na vodi.U večernjim satima, uz raznovrsne muzičke programe koje potpisuju elitni domaći DJ, Rocky Beach priređuje i gostovanja domaće estrade.

Da sve ovo nije samo priča, dožite da se sami uvjerite u naš kvalitet usluga.

Dođite da uživamo zajedno !

 
Webmaster site